Hei hei!

Prøver meg litt i bloggverden igjen jeg. Blir liksom aldri helt dreven når jeg ikke opprettholder innleggene her inne liksom. Hverdagene går i et, men det er vel det samme for de fleste der ute. I dag har jeg plantet litt i kassene mine bak huset, det er der inne vi sitter helt usjenert og i fred. Deilig inne i mellom, å kunne sitte ute, samtidig ikke måtte snakke med noen hvis man ikke har lyst.  Ikke fordet, har veldig hyggelige naboer altså, bare litt deilig å nyte stillheten inne i mellom.  Har lagt ved et lite bildedryss i fra blomster og utemøbler jeg har pusslet med i dag. Skal fornye bittelitt i den kroken der, ikke mye altså, noen puter og et bord. Ellers ønsker jeg dere alle som titter innom, en nydelig kveld videre. Kos i fra meg!

 

 
 Sånn, da håper jeg dere likte bildene mine. Og at du titter innom igjen:-)  Nå plasker det ned her i plankebyen igjen, da sier jeg som reklama, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær! Skrives..

♥ Jeanette Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noJeanette Lie
Hei! Jeg er ei livsglad jente i fra Fredrikstad. Ånder for familien min, interiør, nydelig mat og bakst. Legg gjerne igjen en kommentar :-)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits