Her kommer et lite bildegalleri i fra badet til jentene ovenpå. Jeg har blitt spurt så mange ganger på instagram om hvordan badet ser ut i sin helhet. Det har liksom ikke vært så lett å vise på et bilde der inne, derfor passer det så bra nå med min lille blogg og vise dere litt rundt der oppe. Først vil jeg fortelle dere at den flotte drivved planken som dere ser bilde av først, har minstemor i huset mekket. Syns den ble så fin der oppe med håndklær og lys på. Det er et stort rom, som har blitt delt opp der oppe, dere ser uti fra døra at man kommer inn til badet/toalett først, dusjen er liksom rundt hjørnet . Jeg blander meg ikke så mye inn der oppe lengre, de må holde orden selv. I morgen er vaskedagen dems, så jeg anbefaler ikke noen å zome:)) Før hadde jeg litt pynt osv i hyllene, det har jeg også sluttet å bry meg med. De flytter på og ordner opp som bare det til tider, jeg lukker øynene og er glad de holder det reint 1. gang i uka. Da vasker de skikkelig<3 <3

Håper dere får litt glede av bildene mine

Ønsker dere en kos kveld. Her er det gift ved første blikk..

Vi skrives..

 ♥ Jeanette  Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noJeanette Lie
Hei! Jeg er ei livsglad jente i fra Fredrikstad. Ånder for familien min, interiør, nydelig mat og bakst. Legg gjerne igjen en kommentar :-)


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2014Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits