God kveld fine folket!

Jeg har i kveld hatt en superhyggelig opplevelse sammens med ei veldig god venninne, vi har nemlig lagd krans til dørene våre sammen.
Utrolig hva man kan gjøre på badet.. De neste kransene tar vi ute på dagtid:-)) Kan ikke tenke meg noe hyggeligere enn å komme til utgangsdøren vår og min egen lagde julekrans. Samme har jeg tenkt til på kirkegården hos mamma/pappa og besteforeldre<3 

Nå håper jeg flere av dere blir fristet til å lage krans til døren selv. Vi har brukt bastkranser. Det er jo så mye hyggeligere enn å kjøpe.. Nesten gratis er den også, bare nasket litt  einer, gran og furu av moderjord;-)


Jeanette i dyp konsentrasjon, Diesel også:))

Jeg hadde tatt med matchende sokker til tøy jeg fikk låne på hobbyverkstedet

Begynner å ta form

Vakker pynt i midten


Ferdig resultat, blir en fryd å henge på dørenDa ønsker jeg dere alle en nydelig kveld.

 ♥ Jeanette  Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noJeanette Lie
Hei! Jeg er ei livsglad jente i fra Fredrikstad. Ånder for familien min, interiør, nydelig mat og bakst. Legg gjerne igjen en kommentar :-)


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2014Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits