Jeg sitter her å småpluddrer med denne lille bloggen min, da tenkte jeg at øvelse gjør mester. Derfor kommer det enda et innlegg i fra meg i dag, hvor jeg har knipset rundt i salongen. Det er mandag, trenger masse nye lys her i huset, og jeg bruker å småvaske litt etter helgen. Er så behagelig å ha det litt småreint og ryddig i ukedagene også, prøver heller og ta små shippertak hver dag, enn et svært et hver torsdag-fredag.

Så håper jeg dere får en fin uke der ute, og at dere titter innom meg og liker det dere ser.  Jeg har begynt seriøst og tenke JUL gleder meg som et barn til å begynne å pynte litt, den mnd er så innmari kos syntes jeg. Hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om, så hyyyl ut.

Her kommer et bildedryss av stuen min en mandagsformiddag.


Da håper jeg dere koser dere med bildene mine, nestegang skal det være lys og friske blomster på plass.

Over og ut så lenge.. ♥ Jeanette  

 

 

 Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noJeanette Lie
Hei! Jeg er ei livsglad jente i fra Fredrikstad. Ånder for familien min, interiør, nydelig mat og bakst. Legg gjerne igjen en kommentar :-)


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2014Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits