Hei flotte folket!

Dagen i dag har vært litt småtravel, men pinnekjøtt og kaneliskake ble det. Nå sitter jeg her og skal prøve å lage nok et hyggelig innlegg til dere. Jeg har tatt litt bilder av middagsbordet og kaken min. Ser kanskje ikke strålende ut på bildene, men smakte nydelig alt sammen. Den iskaka lagde jeg på slump, hvis dere ønsker oppskrift så kommenter innlegget! Den smakte nydelig og minnet litt om jul. Nå skal jeg ta kvelden i sofakroken snart, er jo så stappa mett at jeg ruller nesten bort.

 

Pinnekjøtt med kålrabistappe

Iskake med kanel

Varme bærEt godt tips i fra meg, ikke lag iskake når du plutselig har dårlig tid. Da gjør du nemlig dumme ting som å sette på bunn på kakeforma. Gjett om det var stygt og at vi har slitt med å få av den kaka:)) Da tar jeg kvelden, skal opdatere dere med nytt innlegg i morgen. 

Ønsker dere en nydelig kveld videre, så glad for at du tok deg tid til å titte innom meg. Jeg kommer til å legge ut ting her inne som ikke har med instagram å gjøre. Sånn som at vi i dag skulle spise pinnekjøtt. Det har jeg bare blogget om, så hvis du visste hva vi skulle ha til middag i dag, blir jeg glad, det betyr at du har tittet innom;-)

 ♥ Jeanette  Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noJeanette Lie
Hei! Jeg er ei livsglad jente i fra Fredrikstad. Ånder for familien min, interiør, nydelig mat og bakst. Legg gjerne igjen en kommentar :-)


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2014Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits